Автомобіль тижня — Volkswagen Tiguan

В автосалоні “КарпатиАвтоцентр» з’являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією, що буде актуальною лише протягом семи днів від моменту появи інформації сайті!

В рамках проекту “Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного VolkswagenTiguan в преміальній комплектації.

Неймовірно акційна та вигідна ціна – 1 122 992 грн. буде дійсна тільки протягом 7 днів. Обираючи VolkswagenTiguan Ви заощаджуєте 70 000 грн.

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном 2.0 з максимальною потужністю 150 к.с. та 7-ти ступеневою автоматичною коробкою передач. В салоні автомобіля 5 надзвичайно комфортабельних сидінь, багатофункціональне кермо, система керування багатофункціональним дисплеєм, радіо, телефоном. Підсвітка простору для ніг спереду, зовнішні дзеркала з електроприводом, місцевим освітленням та обігрівом (праве дзеркало – з підлаштуванням положення) доповнюють весь комфорт Volkswagen Tiguan.
Додатково до базової комплектації автомобіль обладнаний:

  • Електропривод закривання-відкривання дверей багажника.
  • Навігаційна функція “Discover Media” (для “Composition Media”) 20,3 см (8 дюймів) кольоровий TFT-дисплей з функцією Touchscreen та сенсором наближення, CD-програвач, картоприймач SD, роз’єм USB, мультимедійне гніздо AUX-IN, телефонія Bluetooth, функція JPEG Viewer, навігаційні дані Європи SD-карті, онлайн-сервіс “Guide & Inform”.
  • Пакет “Offroad”, бампери Off-Road у колір кузова, зі збільшеним кутом звісу, швелери та нижня частина бамперів чорного кольору, передні алюмінієві накладки пороги з написом “OFFROAD”.
  • Камера заднього виду “Rear View” вкл. паркувальний асистент “Park Assist” та парк-пілот.

Вигідні умови кредиту чи лізингу, які діють в автосалоні “КарпатиАвтоцентр» допоможуть Вам стати власником автомобіля тижня -Volkswagen Tiguan.

Виникають питання, як продати старий автомобіль? Все просто! Менеджер з продажу автомобілів Das WeltAuto безкоштовно оцінить вартість Вашого автомобіля та запропонує обмін автомобіль тижня Volkswagen Tiguan!

Дізнайтеся деталі в автосалоні “КарпатиАвтоцентр» офіційного дирела Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (096) 374 44 55 або сайті www. karpaty-autocenter.com.ua.

Звертаємо Вашу увагу те, що пропозиція “Автомобіль тижня» обмежена і дійсна тільки до 10.00 год. 22 травня 2017 року або до моменту продажу автомобіля!

Скористайся вигідною та акційною ціною!

Акційний VolkswagenTiguanможе стати саме Вашим!

(Why?)