Trade-In – з обмінним бонусом 25 000 грн!

Обміняй свій автомобіль новий Volkswagen і отримай додатково БОНУС 25 000 ГРН!

Послуга Trade-In стає вигіднішою та доступнішою. Основний бонус, який Ви отримуєте при обміні Вашого вживаного автомобіля Новий Volkswagen у дилера Das WeltAuto Чернівці – 25 000 грн!

Обираючи Новий Volkswagen із наведеного списку Ви отримуєте:

ОСНОВНИЙ БОНУС – 25 000 грн.

– Touareg

– Passat

– Новий Tiguan

– Новий Golf

– Новий Amarok

– T6 Multivan / Caravelle / Kombi / Kasten

– Crafter

ОСНОВНИЙ БОНУС – 15 000 грн.

– Інші моделі VW PKW

– Caddy 4 (усі моделі)

Послуга TradeIn дозволяє отримати додаткові переваги:

1. Економія часу! Для того щоб стати власником нового Volkswagen потрібно лише декілька хвилин для оцінки вашого старого авто.

2. Не шукаєте покупця! Вам не потрібно шукати кому продати своє старе та де розмістити оголошення – ці турботи ми візьмемо себе.

3. Зручність складання договору! Техогляди, експертні висновки, зняття і постановка облік, технічна експертиза – всі ці турботи бере на себе автосалон.

4. Безпечність договору! Купуючи в офіційного дилера Volkswagen, Ви захищені від шахрайства, що притаманно стихійним автомобільним ринкам.

5. Вигідний кредит чи лізинг! У разі нестачі коштів покупку в автосалоні “КарпатиАвтоцентр» завжди діють вигідні пропозиції щодо фінансування.

У випадку нестачі грошової суми, яку Вам необхідно доплатити для отримання Нового Volkswagen – використайте прозорі, вигідні та доступні (Why?)