Великий ажіотаж: вигідне попереднє замовлення інтелектуальних новинок HAVAL JOLION і Н6 третього покоління продовжено до 30 червня

Информация размещена правах рекламы:

Не встигла перша партія інтелектуальних новинок HAVAL JOLION і H6 третього покоління з’явитися в автосалонах, як її відразу ж розкупили клієнти. Високотехнологічність і привабливе цінове позиціонування нових моделей викликає інтерес все більшої кількості українських автомобілістів і попит нові моделі бренду зростає з кожним днем. Орієнтуючись на побажання клієнтів та численні заявки, в зв’язку з великим ажіотажем бренд HAVAL в Україні продовжує дію вигоди при попередньому замовленні HAVAL JOLION і H6 третього покоління до 30 червня 2021 року.

Реалізуючи автономне водіння рівня L2, нові моделі випромінюють силу інтелектуальних технологій, яка руйнує міцні стереотипи і створює новий високотехнологічний імідж автомобілів з Піднебесної. Купуючи новий автомобіль бренду HAVAL, Ви будете почувати себе сучасно, комфортно і безпечно.

«Не зважаючи те, що моделі JOLION і H6 третього покоління відрізняються за технічними параметрами і емоційним сприйняттям, їх об’єднують інтелектуальні гени бренду HAVAL. – коментує Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера автомобілів HAVAL і Great Wall в Україні. Обидві моделі побудовані на новітній високоінтелектуальній модульній платформі L.E.M.O.N. виробництва Great Wall Motors, яка завдяки більш легкій вазі забезпечує більш безпечне і комфортне водіння, а також поліпшену паливну ефективність. Крім цього, обидві моделі застосовують функції автономного водіння рівня L2. Завдяки смарт-конфігурації JOLION є одним з найбільш інноваційних кросоверів в своєму класі. При цьому Н6 третього покоління перевершує очікування клієнтів за своєю динамікою і пропонує відчути «потужний драйв» всім тим, хто надає перевагу сміливим маневрам».

Молодіжний трендсеттер: HAVAL JOLION

Компактний SUV – HAVAL JOLION – новий трендсеттер серед міських кросоверів. Володіючи модним дизайном і футуристичним кокпітом, JOLION не тільки красивий зовні, але і дуже функціональний. JOLION забезпечує всебічний асистанс водієві під час керування, передбачаючи бажання і забезпечуючи комфортне і безпечне водіння. Втілюючи «пік інновацій» в своєму класі, автомобіль оснащується найсучаснішими технологіями такими, як бездротова зарядка, проекційний дисплей W-HUD, система екстреного гальмування, автоматична допоміжна система при парковці і система допомоги при русі в пробці. Цінник модель в базовій комплектації Comfort з 1.5-літровим бензиновим двигуном (143 к.с.) і 6 МТ стартує від 496 132 грн.* До 30 червня при попередньому замовленні JOLION можна придбати з вигодою 20 000 грн.** Модель доступна на вибір покупців в передньопривідній та повнопривідній версії.

Сильний чемпіон: H6 третього покоління

Н6 третього покоління продовжує династію бестселера модельного ряду HAVAL, який неодноразово ставав чемпіоном продажів ринку SUV в Китаї і входить в ТОП-10 найбільш продаваних SUV в світі. Поєднуючи потужний двигун (204 к.с., 320 Нм), позашляхові властивості (модель доступна як з переднім, так і з повним приводом), а також інтелектуальні системи допомоги водієві, новий Н6 забезпечить комфортне і безпечне водіння в будь-якій дорожній ситуації. Окремої уваги заслуговує комплексна безпека моделі, заснована на тривимірній концепції захисту від GWM, яка охоплює «захист пасажирів», «захист пішоходів» та «захист транспортних засобів». Модель оснащується системами попередження фронтального і заднього зіткнення, системою екстреного гальмування при небезпечному виявленні пішохода або автомобіля спереду, системою екстреного гальмування при виявленні перешкоди на перехресті, системою попередження про поперечний рух позаду, камерою кругового огляду, системою розпізнавання дорожніх знаків і багатьма іншими функціями. До 30 червня при попередньому замовленні модель Н6 третього покоління можна придбати з вигодою 30 000 грн.*** При покупці нових моделей HAVAL Ви отримаєте 5 років гарантійного обслуговування або 100 тис. км пробігу, а також 6 років гарантії на кузов.

Більше інформації про новинки сайті haval-ukraine.com


*Ціна вказана станом 31.05.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL.

**Під вигодою 20 000 грн. мається увазі різниця в розмірі 20 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL JOLION, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальною ціною на модель HAVAL JOLION, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 30.06.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

*** Під вигодою 30 000 грн. мається увазі різниця в розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 30.06.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Adblock test