Презентація Нового Nissan QASHQAI в Кий Авто!

Информация размещена правах рекламы:

30 січня 2022 року в офіційному дилерському центрі Кий відбудеться презентація абсолютно нового легендарного кросовера Nissan QASHQAI!

гостей заходу чекають незвичайні інтерактивні зони, дитяча зона, діджей та ведучий, фотобудка з моментальним фото, солодкі частування, призові вікторини та сувеніри* для всіх, хто здійснить тест-драйв нової моделі. Також приємним сюрпризом стане розіграш «тест-драйву на добу» Nissan QASHQAI**!

А серед гостей заходу, які випробують кросовер та укладуть контракт з 30.01 по 6.02 покупку автомобіля Qashqai, буде розіграно автосигналізацію Starline S96BTV2 GSM***!

*Мається увазі отримання сувеніру після тест-драйву 30.01.2022 за дотриманням наступних умов: фото/селфі з тестовим Qashqai або Qashqai в автосалоні, його публікація на своїй сторінці в Facebook/Instagram з відміткою Кий Авто. Один здійснений тест-драйв надає можливість клієнту отримати тільки один сувенір. Кількість сувенірів обмежена!

Реєстрація

**Мається увазі надання в оренду автомобіль Nissan Qashqai з парку тестових автомобілів ТОВ “Кий Груп» терміном 1 добу. Розіграш «тест-драйву на добу» відбудеться 31.01 о 10-00 шляхом жеребкування карток у лототроні під час прямої трансляції в www.instagram.com/kiyauto/. Завантажити правила розіграшу PDF.

*** Участь у розіграші приймають всі клієнти ТОВ «Кий Груп», які здійснили тест-драйв моделі на заході та уклали контракт з 30.01 по 6.02 на покупку автомобіля Nissan Qashqai. Розіграш «Автосигналізації Starline S96BTV2 GSM» відбудеться шляхом жеребкування карток у лототроні під час прямої трансляції в www.instagram.com/kiyauto/. Умови розіграшу та подарунок можуть бути змінені. Завантажити правила розіграшу PDF.

Детальніше за тел: (044) 536-96-96

До зустрічі в Кий 30 січня.

Обов’язково приходьте усією сім’єю!

Adblock test