Шведський електрокар Polestar 2 оновили

Шведська компанія Polestar підготувала оновлення для своєї моделі Polestar 2. Електромобіль отримав нову батарею, що дозволило збільшити запас ходу та розширений пакет опцій.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Створена кілька років тому компанія Polestar сконцентрувала свої зусилля електромобілях преміумкласу. Флагман модельного ряду шведського виробника – електричний ліфтбек Polestar 2 зазнав планового оновлення.

Головна відмінність новинки полягає в збільшеної місткості батареї. Базова версія з одним електромотором відтепер оснащується продуктивнішим акумулятором 69 кВт (+8 кВт), що дозволило збільшити запас ходу по циклу WLTP з 439 до 474 км. Крім того, автомобіль отримав нову теплову помпу, який забезпечує оптимальний температурний режим для забезпечення максимального пробігу.

Крім того, Polestar об’єднала зусилля з компанією Circulor для підвищення ефективності використання рідкісноземельних компонентів у виробництві нових батарей. Також алюмінієвий корпус акумулятора тепер надходить виключно від постачальників, які використовують відновлювані джерела енергії, що, за словами Polestar, спричинить скорочення викидів вуглецю 750 кг на автомобіль.

Серед інших змін, доступних для моделі Polestar 2 – нові стандартні 19-дюймові та опціонні 20-дюймові легкосплавні диски, протисонцевий козирок для панорамного скляного даху, нові кольори кузова, матеріали та палітра для відділу інтер’єру. Зокрема, покупцям будуть запропоновані нові варіанти екошкіри та ексклюзивна шкіра Наппа.

Polestar також представила вдосконалений салонний фільтр та модернізований датчик твердих частинок, який поєднується з новим автомобільним додатком, що дозволяє дізнатися про стан якості повітря у салоні.

Ціни оновлений Polestar 2 стануть відомі ближче до початку продажів, які намічені на травень цього року.

Adblock test