Новий Range Rover Sport уперше показали без камуфляжу

В інтернет потрапило перше Range Rover Sport третього покоління. Позашляховик мають офіційно представити 10 травня, а його продажі стартують до кінця року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Судячи зі знімка, новий Range Rover Sport радикально не зміниться зовні. У нього знайомий силует і звичний дизайн, а видають 2023 року хіба що вужчі фари та висувні дверні ручки. Салон раніше показали тизерах і можна розглянути нахилену центральну консоль і збільшений дисплей мультимедіа.

А ось «начинка» зазнала суттєвих змін. Як і старший брат Range Rover 2022, позашляховик побудований повністю новій платформі MLA-Flex, яка дозволила знизити вагу та збільшити жорсткість кузова.

цьому Range Rover будуть знайомі нам й двигуни. Очікується, що «Рендж» оснащуватимуть бензиновими турбомоторами об’ємом 3,0 л (400 к.с.) та 4,4 л (530 к.с.), а також трилітровими турбодизелями на 250, 300 і 350 к.с. До речі, 4,4-літрову вісімку постачає BMW.

Заплановані також і гібридні версії Range Rover Sport потужністю 440 і 510 к. с., а також топовий варіант SVR із 625-сильним варіантом 4,4-літрового V8 від BMW X5 M та X6 M. Крім того, у 2025 році лінійку розширить електромобіль Range Rover Sport.

Adblock test