З Nissan Z зробили автомобіль безпеки

Японська компанія Nissan анонсувала своє нове дітище – Safety Car базі купе нового покоління. Новинка використовуватиметься в японському кільцевому чемпіонаті Super GT цього сезону.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Спеціальне купе Nissan Z нового покоління очолить пелотон болідів кільцевого чемпіонату Super GT. Відповідно до статусу та регламенту чемпіонату, автомобіль отримав додаткові LED-ліхтарі під облицюванням радіатора та у задньому бампері, люстру даху, а також яскраве жовте забарвлення з контрастними чорними деталями – дахом, колісними дисками, корпусами дзеркал, вставками в бамперах та бічних. спідницях.

У салоні встановили два гоночні крісла з 6-точковими ременями безпеки та спеціальне обладнання, необхідне для ведення пелотону. Під капотом новинки встановлений 3-літровий турбований двигун V6, що розвиває потужність 405 к.с.

Nissan Z Safety Car вперше з’явився публіці на третьому етапі Super GT 2022, який пройшов на трасі Suzuka Circuit 29 травня. Крім автомобіля безпеки, автомобілі Nissan бере активну участь у самому чемпіонаті у двох класах. У категорії GT500 бореться із конкурентами Nissan Z GT500, а у класі GT300 пілоти використовують GT-R NISMO GT3.

Adblock test