Mitsubishi повідомила дату дебюту нового кроссовера ASX

Компанія Mitsubishi розкрила дату дебюту нового кросовера ASX. Нову покажуть 20 сентября. Про повідомив портал Motor1. Ресурс підкреслив, що новий компактний японський кросовер Mitsubishi ASX в значній мірі заснований актуальному поколінні машини Renault Captur.

Новий кросовер повинен отримати оригінальні бампери і радіаторну решітку, але кузовні панелі машини, швидше за все, залишити тимиж самими – щоб знизити витрати. Схожа ситуація і з інтер’єром. Фахівці очікують лише косметичних змін в інтер’єрі.

Базова версія ASX отримає 91-сильний трьохциліндровий турбомотор об’ємом 1 л і шестиступінчату механічну коробку передач. Крім того, європейським покупцям буде доступна 1,3-літрова 140-сильна «турбочетверка», з якою в якості альтернативи МКП буде пропонуватися напівступінчатий робот з подвійною муфтою.

Заплановані дві гібридні версії – із зарядкою від мережі і без неї. В обох випадках силова установка включає мотор об’ємом 1,6 л і пару електромоторів. Сумарна потужність системи складає 145 і 160 к.с. відповідно.

У Mitsubishi вже є дві гібриди – Outlander PHEV і Eclipse Cross PHEV. Нова буде третім гібридним авто, її виробництво наладять заводі Renault в іспанському Вальядолиді.

Крім ASX, Mitsubishi готує для Європи ще одну модель платформі Renault – хетчбэк Colt. Фахівці вважають, що машина стане близьким аналогом Clio і буде пропонуватися в бензоелектричному варіанті.

Adblock test