Компанія Dongfeng представла електричний кросовер за цiною «євробляхи»

Китайська компанія Dongfeng представила електричний кросовер під назвою EV EX1 Pro. Новий китайський кросовер побудований платформі Renault City K-ZE – електричного аналога Kwid для Китаю, який випускається вже три роки спільними зусиллями Renault, Nissan та Dongfeng. Довжина машини складає 3732 мм, ширина – 1579 мм, а висота 1515 мм. Розмір колісної бази – 2423 міліметрів. 

Зовні електрокар отримав нехитрий дизайн із пластиковими накладками колісні арки, червоним декором (у дорогій версії), колісними дисками від City K-ZE та рейлінгами на даху. У середині – та ж чорно-червона схема, тканинна оббивка сидінь, багато фізичних перемикачів та вбудований у передню панель екран мультимедійної системи. У списку оснащення числяться навігатор, система голосового управління та подушки безпеки – вони стандартні для найдешевшого варіанту.Замість традиційного важеля перемикання передач у новинки встановлено спеціальну шайбу.

Максимальна потужність Dongfeng EV EX1 PRO – лише 45 кінських сил. Запас ходу, що забезпечується літієвим акумулятором ємністю 27,17 кіловат-годин, становить 321 кілометр. Кросоверу обіцяна підтримка швидкої зарядки, проте подробиць Dongfeng не розкриває.

Як повідомляє CarsNewsChina, ціни електричний кросовер від Dongfeng стартують від 55 700 юанів, це менше 8 тисяч доларів США за актуальним курсом.

Adblock test