На Токійському автосалоні покажуть унікальний пікап Toyota

Міжнародний автосалон у Токіо відчинить свої двері 13 січня 2023 року. заході новинки покажуть провідні світові виробники. Також представлять свої дипломні проекти студенти факультету кастомізації Японського автомобільного коледжу NATS.

Вони підготували для виставки унікальний пікап, який отримав назву NATS Alphard Super Dually Truck. Його основою став великий мінівен Toyota Alphard, який доповнили подовженою задньою платформою. Її запозичили у Toyota Hilux та розтягнули. Також встановили масивніший бампер і високі задні двері.

Другу пару дверей кабіни пікапа перетворили з розсувних розпашні. Вони відкриваються проти руху, як у Rolls-Royce. Також на автомобіль встановили ефектний аеродинамічний обвіс та 20-дюймові легкосплавні колісні диски Work Equip E10, взуті у шини Toyo. Занизити дорожній просвіт студенти змогли за рахунок підвіски Air Force Super Performance.

Варто відзначити і дзеркала заднього виду, які досить великі, як для пікапа. Імовірно, їх запозичили у вантажівки. Кузов пофарбований у глибокий синій колір, який відмінно поєднується з хромованими елементами. Під капотом машини встановлений 2,5-літровий чотирициліндровий двигун V6 Alphard 180 к.с., який працює в парі з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Adblock test