Новий Opel Grandland уже в салонах дилерів Бренду

Інформація розміщена правах реклами:

Новий Opel Grandland, флагманський позашляховик німецького Бренду, уже доступний в салонах дилерів Opel. Завдяки своєму спортивно-елегантному дизайну, як всередині, так і зовні, а також системам допомоги водієві з вищих сегментів ринку, він порадує клієнтів. До вашого вибору високоефективні бензинові та дизельний двигуни і все це за доступними цінами. І тепер кожен клієнт має змогу познайомитись з новинкою особисто, відвідавши найближчий дилерський центр Бренду.

Дебют Нового Opel Grandland в Україні відбувся у вересні 2022 року і уже тоді він знайшов своїх шанувальників. І тепер новинка надійшла в салони Opel аби кожен мав змогу особисто запевнитися, що флагманська німецького Бренду варта уваги і їй є чим вас здивувати. Дізнавайтесь адресу найближчого дилерського центру за посиланням та не зволікайте, аби першим побачити Новий Grandland наживо. Також уже зараз ви можете переглянути онлайн-склад автомобілів, що уже зараз знаходяться в Україні. Обирайте бажаний Grandland, який знаходиться складах у дилерів та імпортера.

А тепер давайте дізнаємось що варто звернути увагу в першу чергу. Зовнішній дизайн Нового Grandland вирізняється ефектною спортивною естетикою, що поєднується з німецькими точними лініями та підкреслюється фірмовим обличчям Бренду Opel Vizor. Фірмовий дизайн простежується також і в задній частині – напис Grandland і логотип Бренду стоять посередині дверей багажника, як ознака того, що з ним починається нова ера, повна технологічних моментів. Наступним на що варто звернути увагу у флагманському кросовері Opel – адаптивне матричне світло IntelliLux LED® Pixel Light. У даній технології 168 світлодіодних елементів в головній оптиці автомобіля, що забезпечують плавну адаптацію світлового променя відповідно до ситуації на дорозі та оточення, без засліплення водіїв зустрічного транспорту.

Занурюючись в салон автомобіля вас зустрічає компоновка салону з використанням панелі Pure Panel, що складається з двох широкоформатних екранів в одному блоці. Цей повністю цифровий кокпіт, орієнтований водія, містить найновіші смарт технології та надає найбільш важливу інформацію. Стартова комплектація оснащується двома 7-дюймовими екранами – цифровий дисплей панелі приладів плавно перетікає в такого ж розміру сенсорний екран мультимедіа, який має підтримку Apple CarPlay і Android Auto. А в комплектаціях на рівень вище ви отримуєте дисплей панелі приладів на 12-дюймів, та збільшений до 10 дюймів екран мультимедіа.

В салоні ви неодмінно відчуєте комфорт найвищому рівні, адже Новий Opel Grandland оснащується ергономічними сидіннями, які отримали сертифікати AGR, що гарантує максимальний комфорт і зручність посадки, особливо важливі в далекій дорозі. А для ще більшого комфорту сидіння пропонують широкий діапазон регулювань, від електричного нахилу спинки до електропневматичної поперекової підтримки. І звичайно, сидіння оснащені підігрівом, а в шкіряному оздобленні доступна і вентиляція. Що важливо, про задніх пасажирів також подбали – тепер для них також доступний обігрів сидінь.

Під капотом Новий Opel Grandland приховує тільки потужні та економічні силові агрегати – адже новинка від Opel це не тільки нова зовнішність та технології, це і нова гама двигунів та трансмісій. Тому Grandland пропонує наступні двигуни: бензиновий 1.2 Pure Tech 130 к.с. який йде в парі з 6-ступеневою механічною коробкою, бензиновий двигун 1.6 Pure Tech на 165 кінських сил, який працює в парі з 6-ступеневою АКПП, дизельний двигун об’ємом 1,5 літрів, який видає потужність в 130 к.с, а в парі з сучасним 8-ступеневим автоматом.

І звичайно жоден сучасний автомобіль не може обійтися без технологічних систем безпеки та допомоги водієві таких як: адаптивний круїз-контроль, система утримання в смузі руху, функція «Stop & Go», задня камера та помічники при парковці і багато іншого. Але про це та навіть більше ви можете дізнатися в шоу-румі моделі, або ж завітавши до найближчого дилерського центру та звернувшись до професійних консультантів, які розкажуть та покажуть всі переваги нового Opel Grandland.

Уже зараз перші автомобілі знаходять в салонах дилерів Opel та очікують своїх нових власників. Тому не зволікайте та розпочинайте рік з покупки автомобіля вашої мрії. Пропонуємо вам переглянути онлайн-склад Бренду та підібрати бажаний Grandland у найближчого дилера.

Adblock test