Зимовий сервіс з відчутною вигодою

Інформація розміщена правах реклами:

Оригінальний фільтр салону у подарунок

Піклуємось про вашу Toyota, як про свою. Адже ми знаємося усіх його особливостях.

Обслуговування офіційному сервісі це впевненість у виконанні всіх типів робіт на належному рівні відповідно до регламенту заводу-виробника Toyota. Окрім того, це гарантоване обслуговування та опіка про вашу Toyota як про свою, і подальша безпека під час подорожі.

Оскільки ми знаємося усіх його особливостях: від проектування, виробництва та підготовки майстрів сервісу відповідно до стандартів Toyota, ми гарантовано надаємо найвищого рівня сервіс з обслуговування вашого авто.

Ми турбуємось про всіх наших клієнтів, саме тому, для вас запровадили акцію: під час проходження технічного огляду автомобіля – фільтр салону у подарунок*.

Обов’язкові роботи для участі в акційній пропозиції:

  • Огляд автомобіля;
  • Перевірка повітряного фільтру ДВС;
  • Заміна фільтру салону;
  • Заміна оливи та оливного фільтру ДВС.
  • Зі загальним регламентом технічного огляду вашого автомобіля, ви можете дізнатися за посиланням.

    Окрім того, наголошуємо, що кожен клієнт має знати про переваги під час обслуговування автомобіля Toyota офіційному сервісі.

    Якість сервісу

    Весь перелік робіт, який надає офіційний сервіс – від планового технічного обслуговування до будь-яких ремонтних робіт все виконується із дотриманням заводських нормативів Toyota.

    Гарантія виробника

    Власникам нових автомобілів надається гарантія виробника 3 роки або 100 000 км, залежно від того що настане раніше. Компоненти гібридної системи Toyota мають гарантію справної роботи протягом 5 років або 100 000 км (залежно від того, що настане раніше)***, при цьому їх подальший можливий строк служби виробником не обмежується.

    Рекомендуємо проводити технічне обслуговування автомобіля кожні 12 місяців або 15 000 км пробігу залежно від того, що настане раніше.

    Чіткий регламент

    Ви можете бути впевненими у тому, що офіційній сервісній станції Toyota всі роботи з технічного обслуговування або ремонту вашого автомобіля будуть виконані відповідно до чітко прописаних процедур та нормативів.

    Кваліфікація майстрів

    Знання своєї справи — це гарантія бездоганно виконаної роботи. Наш кваліфікований технічний персонал знає все про ваш автомобіль Toyota – його характеристики, особливості і можливості. Адже вони пройшли відповідну підготовку та використовують у своїй роботі технічну інформацію від Виробника. Будьте певні, вони подбають про Вашу Toyota якнайкраще.

    Використання лише оригінальних запчастин та аксесуарів

    Безпека дорозі — один із пріоритетів Toyota. Тому ми рекомендуємо використовувати лише оригінальні запчастини і аксесуари, придбані в офіційних сервісних центрах. Кожен фільтр, акумуляторна батарея чи масло створені у результаті численних випробувань і ретельних перевірок. А це забезпечує правильне функціонування вашої Toyota і убезпечить вас від ймовірних фінансових ризиків.

    100% впевненість

    Менше хвилювань – оскільки офіційний дилер завжди надає гарантію виконані роботи і встановлені запчастини чи аксесуари ****

    Насолоджуйтеся керуванням своєї улюбленої Toyota, а ми подбаємо про все інше!

    * Під акційною пропозицією «Фільтр салону за 1,20 грн.» мається увазі придбання фільтру салону за 1,20 грн. з урахування ПДВ. Акційна пропозиція діє в ТОВ «АВТОСАМІТ ЛТД» з 2 січня 2023 року по 28 лютого 2023 року.

    Дізнатись, чи потрапляє Ваш автомобіль під акцію та отримати більш детальну інформацію Ви можете у операторів колл-центру за телефоном: +38 044 537 54 53 (вартість дзвінків відповідно до тарифів вашого оператора зв’язку).

    **З повним переліком відомостей щодо дії гарантійних зобов’язань, включаючи обмеження гарантійних зобов’язань, регламент технічного обслуговування та обов’язкові умови для надання гарантійного обслуговування, Ви можете ознайомитися в офіційному дилерському центрі Toyota. Такі відомості містяться також у книжці «Сервіс та гарантія», що надається покупцю разом з автомобілем при його купівлі.

    *** Згідно встановлених офіційним дилером умов. Детальніше про гарантійні зобов’язання на виконані роботи та встановлені запчастини можна дізнатися у офіційного дилера Toyota.

    Adblock test