Лінійку Ferrari Roma поповнив кабріолет Spider

Представлено найстильніший суперкар від Ferrari. Він надійде в продаж до кінця нинішнього року та коштуватиме понад 250 000 доларів. Подробиці розкрили офіційному сайті Ferrari.

Новий Ferrari Roma Spider позиціонують як наступника моделі 365 GTS4 1969 року. Як і купе, він відрізняється елегантним дизайном із довгим капотом і вираженим «носом».

М’який тканинний дах складається за допомогою електроприводу за 13,5 с. Цю процедуру можна проводити швидкості до 60 км/год. Кабріолет Spider на 84 кг важчий за купе.

Салон Ferrari Roma Spider практично не зазнав змін у порівнянні з купе. Встановлено віртуальну панель приладів і великий тачскрин портретного формату, а кермо винесли кнопки керування світлом фар, поворотниками та склоочисниками.

Цікаво, що в підголівники сидінь вмонтовані дефлектори вентиляційної системи. У холодну погоду вони обігрівають шию теплим повітрям і створюють ефект шарфу.

Суперкар Ferrari Roma Spider оснащений 3,9-літровим V8 твін-турбо 620 к.с. і 8-ступінчастою роботизованою КПП з двома зчепленнями. Він розганяється до 100 км/год за 3,4 с і розвиває 320 км/год. Оснащення включає електронний диференціал, адаптивні амортизатори та керамічні гальма.

[embedded content]

Adblock test