Пікап Ineos Grenadier засвітився на тестах

Британська компанія Ineos готується презентувати свою другу серійну модель – рамний пікап Grenadier. Автомобіль позиціонують як наступника оригінального Defender 130.

Прем’єра має відбутися найближчими місяцями, а поки що Ineos проводить фінальні тести новинки. них прототип пікапа без найменшого маскування і потрапив до об’єктивів фотошпигунів. Судячи з знімків, матиме досить містку вантажну платформу і кабіну з двома рядами сидінь.

Передня частина пікапа практично повністю повторює однойменний позашляховик. Також у нього такий самий дорожній просвіт та великі колеса, взуті у позашляхові шини. Обважування виконане з незабарвленого пластику. Він виглядає досить міцним та практичним.

Очікується, що рамний пікап отримає ті самі варіанти трансмісії, що і позашляховик. Тобто у рух його будуть приводити 3,0-літрові рядні шестициліндрові бензинові та дизельні двигуни від BMW потужністю 282 к.с. (450 Нм) або 246 к.с. (550 Нм) відповідно. Обидва мотори поєднуються виключно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF та системою повного приводу.

Adblock test